Slängde ihop en rätt med kassler ikväll.. Blev riktigt gott och kommer att göras flera gånger.
Kassler, lagom stor bit
7-8 färska champinjoner, är de stora så ta några färre.
1 paprika, valfri färg
½ stånd färsk broccoli
1 burk creme fraiche med soltorkade tomater och fetaost
lite salt
peppar
smör
riven ost
Ugn: 200-225 grader
Strimla kasslern och fräs den i lite smör i en stekpanna. Lägg kasslern i en smord ugnsform. Skiva champinjonerna och strimla paprikan och fräs det också. Lägg det sedan ovanpå kasslern. Salta och peppra lite. Tänk på att kasslern är både salt och rökt så du behöver inte mkt salt. Dela broccolin i lagom stora buketter och koka sedan upp den, häll av vattnet. Lägg broccolin ovanpå det andra. Vispa upp creme fraichen och häll det över allt. Riv ost och strössla över. Jag tog lite mozarellaost.
Gratinera i ugnen tills det fått lite fin färg och blivit genomvarmt. Servera med kokt pasta eller ris. Jag kokade pasta till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.