Så här gjordes kvällens:
Ugn: 200 grader.
4 port.
2 stånd broccoli
Ca 500 g kassler
1 röd paprika
1 frp Kelda ostsås (fyra ostar)
2 dl grädde
2 kulor mozzarellaost
Salt
Peppar
Cayennepeppar
Paprikapulver
Strimla kasslern och paprikan. Fräs det i lite smör i en stekpanna. Tillsätt kryddor efter tycke och smak. Dela broccolin i buketter och låt dem få ett litet uppkok på 1-2 min. Lägg kasslergräset i en smord ugnsform. Häll av broccolin och lägg den över. Blanda ostsås och grädde i en skål. Häll i formen. Skiva mozzarellan och lägg över.
Gratinera i 20-30 min tills det fått fin färg.
Ät den som den är eller med ris eller pasta till och sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.