tisdag 4 mars 2014

Min fisk med citron och dill..

Svängde ihop ett litet recept ikväll.. Tycker ibland att pangasiusfilén är knepig att hitta på något med. Väldigt god att panera men var inte så sugen på det och hade ingen lust att göra fisk i paket heller..

Så då fick det bli så här:

Pangasiusfilér
Morot
Citron
Dill
Salt
Peppar
Citronpeppar
En skvätt vatten
Fiskbuljong

Till kokt potatis, haricovert och hollandaiesås (den kalla, Lohmanders blev det här)

Ugn: 200-225 grader

Tina fisken. Smörj en ugnsform. Lägg i fisken, krydda. Skär citron och morötter i skivor. Lägg på fisken och runt om. Lägg på dill. Smula över en bit fiskbuljong och häll i lite vatten i formen.
Ställ in i ugnen 25-40 min tills fisken är klar.


Riktigt gott! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.