fredag 11 april 2014

Fläskfilépanna

Nytt recept och så gott! Kan verkligen rekommenderas!

4 port

600 g fläskfilé
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
250 g färska champinjoner
3 msk soja
3 msk chilisås
1 msk dijonsenap
3 dl vispgrädde
1 msk kalvfond
1 msk torkad dragon
salt, peppar

Putsa och skiva köttet. Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör.Salta och peppra. Lägg köttet på en tallrik. Skala och hacka lök och vitlök. Ansa och dela champinjonerna. Fräs lök och svamp i smör i stekpannan några minuter. Lägg i köttet. Tillsätt soja, chilisås, senap, grädde och fond. Låt småputtra i 10 minuter. Tillsätt dragon och småputtra några minuter till. Smaka av.

Servera med klyftpotatis (eller annan god potatis) och sallad.
Gjorde sallad med fetaost och valnötter. Så gott att ha i sallad. Tips!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.