söndag 25 mars 2012

Fisk med dill och kaviar

Hittade det här receptet på nätet förut. Står i ugnen just nu och det doftar riktigt gott.
Väldigt enkelt och i receptet står det att man inte ska snåla med kaviar och citronpepparn. Jag hade i lite mer av dillen också. Jag tog inte torsk utan flundra, det går säkert lika bra med vilken vit fisk som helst.


800 g torsk
4 dl creme fraiche
2 msk hackad dill
2 msk kaviar
citronpeppar
salt

Ugn 225 grader

Smörj en ugnsfast form. Lägg i fisken. Blanda övriga ingredienserna och rör om till en sås. Häll det över fisken. Svischa in den i ugnen och låt stå ca 25 min eller tills fisken är klar.

Kokt potatis och en god sallad blir det till.

Återkommer senare hur det smakade..

Väldigt gott recept, kommer absolut att göras fler gånger! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.