måndag 14 oktober 2013

Tacopaj med krämig topping och gott vin

En av goa vännerna över på middag i fredags och slängde ihop en god tacopaj. Kompisen hade med sig ett så gott rött, franskt. Kan rekommenderas! 

Gör en valfri pajdeg. Förgrädda ev om det är sånt recept. 

Fräs 400 g nötfärs i smör. 
Blanda i en påse tacokrydda. 
Häll färsen i pajskalet. Skiva tomater och lägg på färsen så att det täcker. 
Vispa 3 dl grädde och 4 msk majonnäs krämigt. Blanda i paprikapulver, cayennepeppar och pressa i en vitlöksklyfta. Kryddorna har du i efter tycke och smak. Riv ost, ska vara rikligt med ost. 
Bre krämen över tomaterna och strö över osten. 
Gratinera i 200 g varm ugn tills osten smält och fått fin färg. Servera en god sallad till. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.