Gott och enkelt!! 😋 👍 👌🏻
Ingredienserna i potatissalladen är bara att höfta efter tycke och smak och hur många portioner.
Potatissallad:
Kokt potatis
Färsk bladspenat
Rödlök på knippe (de har kommit nu och är så rackarns goda)
Färsk grön sparris
Röd spetspaprika
Dressing:
Olivolja
Salt
Peppar
Saft från citron
Finhackad persilja (färsk eller fryst)
Finhackad gräslök (färsk eller fryst)
Koka potatisen med skalet på. Låt kallna helt. Koka/ångkoka sparrisen till konsistensen du vill ha. Jah kokar den inte för mjuk. Låt kallna och skär i lagom stora bitar. Skala och skär potatisen i lagom stora bitar.
Riv bladspenaten ev i lite mindre bitar. Skär paprikan i strimlor. Skala och skär rödlöken tunt.
Blanda dressingen direkt i en skål. Blanda sen ihop allt försiktigt i skålen.
Fisken:
Går så klart bra med annan fisk också. Ugn: 200 grader.
Pangasiusfileér kan vara rejält stora men är de mindre så räkna 1-2 st per/person.
Smörj en form med lite smör. Krydda på fisken med salt, peppar och citronpeppar. Lägg i formen och ställ in i ugnen (200 grader) i 15-20 min.
Servera med någon god kall sås eller citronklyfta och potatissalladen. Mums! Så enkelt och gott!
Ha en fin fortsättning på helgen! 😊☀️💕
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.