Servera potatis i någon form eller ris till. Här blev det ris och en sallad till.
4-6 kycklingfileér
1 purjo
300 g färska champinjoner
Salt och peppar
2-3 dl vatten
1 hönsbuljong
2 dl matlagningsgrädde
1 msk soja
1 dl mango chutney
2 msk maizena
1 burk aprikoser, 400 g
(persilja)
Strimla/skiva kycklingen. Fräs den i lite smör eller olja. Krydda med salt och peppar. Lägg åt sidan. Skiva purjon och hacka champinjonerna. Fräs även det i lite smör. Tillsätt kycklingen, vatten, buljong, soja och grädden. Låt småputtra en stund. Jag delade sen aprikoserna i lite mindre bitar och la i dem först på slutet, ungefär när jag satte på riset. Smaka av om det behövs ev mer av kryddorna.
Mums!! Så gott och enkelt! Sånt gillas! 😊
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.