Receptet på broccoligratängen fick jag också av min kollega Mira. Så gott! Måste ni bara prova.
Ät som den är, med kassler, skinka eller något annat gott. Här blev det färdigkokt helgskinka som bara griljerades. Mums!
1 påse broccoli (buketter) eller 2 stånd färsk, jag använde färsk och kokade buketterna i ca 3 min.
1 frp Keldas milda ostsås
1 frp Keldas ostsås, fyra ostar
Ev en skvätt grädde, jag hoppade över det denna gång
Riven ost
Sätt ugnen på 200 grader.
Koka broccolin i 3 min (om du använder färsk) och häll av vattnet och lägg broccolin i en smord ugnsform.
Blanda ostsåserna och ev grädde i en skål. Häll över broccolin och strö över riven ost.
Ställ in i ugnen 20-25 min tills gratängen fått fin färg.
Mums!!
Kan tänka mig att såserna är goda till blomkålsgratäng också. Bara byta ut broccolin mot blomkål. Måste testas någon gång. :)
Hej!Det här måste jag prova ,ser ut att vara enkelt och "mumsigt" gott! Hoppas allt är bra med dig!Här är det ok, nu har vi fått lite snö! Kram GN
SvaraRaderaJa vad roligt! Så gott och krämigt. Ska prova göra den som blomkålsgratäng med skinka i någon dag.
SvaraRaderaBara bra här men idag är det riktigt höstväder. Mysigt med lite snö! :)
Kram